18 Haziran 2013 Salı

İngiltere vizesi hakkında tüm bilgiler

 Bu sayfa, şayet akarsu anda Türkiye\\\de bulunuyorsanız, Birleşik Krallık\\\a türemek maksadıyla kesinlikle vize başvurusunda bulunabileceginizi açıklamaktadır.



Eğer deniz anda, Türkiye\\\de yapamamak yoluna bulaşıcı izne sahipseniz örneğin, müşterek talebe ya da birleşik ziyaretçi olarak bulunuyorsanız, yalnızca muayyen Birleşik Krallık vizelerine başvurabilirsiniz - \\\Daha ziyade bilgi\\\ için aşagiya bakınız. uzak vatandaşları, Türkiye\\\de her türlü vize başvurusunda bulunabilirler.



Ne zaman başvurmalı

Vize başvurunuzu, Birleşik Krallık\\\a yolculuk tarihinizin azami 3 kamer öncesinden yapabilirsiniz. Vizeniz elinize geçene denli yolculuk düzenlemelerinizi gerçekleme etmemenizi şiddetle tavsiye ederiz. İstediginiz vize türüne ilgilendiren işlemleri genelde okunuşu ölçüsünde sürede tamamladıgımızı öğrenmek düşüncesince Vizelerin işleme konulma süresi sayfasına bakınız.



Başvurmadan önce

Başvurmadan önce şunları yapmalısınız:



ihtiyacınız olacak destekleyici belgeleri hazırlamalısınız

Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir\\\de bulunan vize müracaat merkezlerimizden birinde ya da Adana okunuşu Antalya\\\ da haftalık özen veren hareketli biyometri ünitelerinde parmak izinizin alınıp, fotoğrafınızın biyometrik bilgi olarak bilinir kaydedilmesi ayrılmış müheyya olmalısınız ve

Online olarak vize ücretini ödediğinize üstüne delil sunmalısınız. Vize müracaat ücretleri okunuşu kılavuzlar sayfasında, vize referans ücretinizin ne gibi tutacagını açıklamaktadır.

Başvurunuzu desteklemek kendince hangi belgeleri sunmanız gerektiğini bilmiyorsanız başvuracağınız vize kategorisiyle alakadar bilgiyi Vize başvuru ücretleri ve kılavuzlar sayfasında bulabilirsiniz.

Birleşik Krallık\\\a kısaltarak müşterek çalışma ziyaretinde bulunacaksanız evet da yerli yerinde maslahat seyahatleriniz olacaksa ekstra hizmetlerimiz kendince bu sayfanın sağında yeralan \\\Türkiye\\\den Birleşik kraliyet mesele Ziyareti yoluna vize başvurusunda bulunmak\\\ bölümüne bakınız.



Puana dayalı sistemde başvuru yapacaksanız , vize kategorinize ilgili kılavuzda yeralan parçalanmamış belgeleri sunmanız gerekmektedir. Her vesika maksadıyla yöntemlilik vermemize asistan olabilecek her muhtelif vukuf ve açıklamayı da sunmalısınız.



Bunlardan ayrımlı tek kategoride referans yapıyorsanız;



. Başvurunuzdaki ifadelerinizi destekleyen ve

. Doğruluklarını kanıtlayan belgeler sunmalısınız.





Yalnızca başvurunuzla yanında sunmuş olduğunuz belgeler değerlendirmeye alınacaktır. Personelimiz talep etmedikçe müracaat merkezinde başvuru işlemleriniz tamamlandıktan aksi hâlde vesika eklemesi yapılmamaktadır.



Sunduğunuz her belgenin aslı ve eş sayı fotokopisi bulunmalıdır, Bu pasaportunuzun biyo-data sayfası fotoğrafınızın olduğu sahife ayrılmış okunuşu geçerlidir. Lütfen fotokopilerin okunabilir okunuşu esen kalitede olmasına özen ediniz.



Fotokopisi sunulmamış belgelerin asılları size anlayışsız dönmeyebilir,



Bir belgeniz yoksa, belgeleriniz ingiliz ingilizcesi ya da Galce değilse evet da yolculuk masraflarınızı kendiniz karşılamayacaksanız aşağıdaki \\\Daha hoşgörülü bilgi\\\ .bölümüne bakınız.

Nasıl başvurmalı

Bir vize başvurusunda bulunabilmek özgü şunları yapmalısınız:



bir vize başvuru formu doldurmalı okunuşu formu ibraz etmelisiniz;

Aynı anda online olarak vize ücretini ödemelisiniz ve

Beş başvuru merkezinden ya da Adana ve Antalya \\\da bulunan biyometri ünitelerinden birine işlemek amacıyla randevu almalısınız

Başvuru formunu, online olarak doldurmalı ve ibraz etmelisiniz.



İngiltere vizesi Online başvuru

Online referans yaparken, tamamlamış olduğunuz formu birleşik yazıcıdan basarak imzalamanız gerekmektedir. şayet basvuruyu yaptığınız sırada yalnız yazar istimal imkânınız yok ise, daha sonra seans ayırmak yoluyla formu müşterek yazıcıda basabilirsiniz.



Online başvuru formunu, bu sayfanın sağ tarafında arsa meydan \\\Online başvuru\\\ bölümü altında bulabilirsiniz.



Online başvurunuzu tamamladıktan sonra, başvuru numaranızı \\\GWF referansı\\\ olarak da bilinen içeren birleşik e-posta alacaksınız. Lütfen bu numarayı not ediniz.



İngiltere vizesi başvuru ücretinizin ödenmesi

Vize başvuru ücretinizi, online vize başvuru sistemini kullanarak yalnızca online okunuşu ABD Doları olarak ödeyebilirsiniz. Vize referans ücretinizi, vize referans merkezlerinde, likit olarak ödeyemezsiniz. yalnızca Visa okunuşu MasterCard kredi ve para kartları kabul edilmektedir.

6 aylık ziyaretçi vizesine başvurmakta olan Türk Diplomatik pasaport sahipleri türünden benzer ücret ödenmesi sözcük ekonomik degildir.

Online başvuru formunu, bu sayfanın katkısız tarafında ülke kayran \\\Online başvuru\\\ bölümü altında bulabilirsiniz.



Vize başvuru merkezi

Başvuru sürecini bitirmek özgü Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul okunuşu İzmir\\\de bulunan vize müracaat merkezlerimizden evet da Adana ve Antalya\\\da haftalık iş veren biyometri ünitelerinden müşterek randevu almalı okunuşu bu randevuda hazır bulunmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder